BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Az Amazone továbbra is előkelő helyen a DLG-imázs-barométeren

Click for kibővített megtekintéséhez 

Az agrárgazdság vállalatainak a közelmúltban nyilvánosságra hozott imázsértékelése során az Amazone ismét nagyon jól teljesített. 49 ponttal a vállalat a mezőgéptechnika szegmensben 49 pontot ért el, ezzel a legjobb a közepes munkagépgyártók között. Az 1-3 helyet a Fendt (58 ponttal), a Claas (56 ponttal) és a John Deere (52 ponttal) érték el.

A 21 éve rendszeresen közölt imázs-barométerrel a Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) ebben az évben is azt vizsgálta, hogy milyen az imázsa és az ismertségi foka a legfontosabb mezőgazdasági márkáknak Németországban. Ehhez több mint 700 gazdát kérdeztek meg telefonon 2017 augusztusában és szeptemberében. A kikérdezésekből számolt márkaindex magába foglalja a négy részterületet: tudás, lojalitás, megjelenés és imázs, melyek egyenlő mértékben kerültek be a vállalatok össz-értékelésébe.

Az Amazone ügyvezetői, Christian Dreyer és Dr. Justus Dreyer az eredményt nem csak sikerként értékelik hanem ösztönzésként is: „Nagyon örülünk, de nem ülünk a babérjainkon. Továbra is azon dolgozunk, hogy termékeinket, szervizszolgáltatásainkat és a szaktanácsadást tovább javítsuk. Ehhez vevőinkkel kialakított partneri együttműködésünket intenzíven kell tovább ápolnunk ahhoz, hogy kéréseikre és követelményeikre konzekvensen és idejében reagálni tudjunk”.