FT-P 1502 önálló fronttartály

Sokoldalú partner a modern növénytermesztésben!

Önálló FT-P 1502 fronttartály
Az FT-P 1502 fronttartály ideális partner minden folyékony termékkel dolgozó gépi alkalmazáshoz. Ez lehet a sávpermetezővel ellátott sorközművelő kultivátor, a folyékonyműtrágya-kijuttatóval felszerelt vetőgép és sok más alkalmazási terület.


Nagy permetlétartály és erős szivattyú
Az önálló használathoz az 1500 l (ténylegesen 1660 l) névleges térfogatú FT-P 1502 fronttartályhoz hidraulikus meghajtású, 180 l/perc teljesítményű dugattyús membránszivattyú tartozik. A szivattyú működtetéséhez 35 l/perc olajra van szükség.


Egyszerű, intelligens kezelés a SmartCenter egységgel
Az FT-P 1502 fronttartály kezelőszerelvénye jól hozzáférhető helyen, a bal oldalon található. A kezelőszerelvény opcionálisan Comfort csomaggal is ellátható. E csomaghoz tartozik a TwinTerminal 3.0 a szívóoldal működtetéséhez, az automatikus töltésleállítás a szívótöltéshez, a szinttől függő, autodinamikus keverőszabályozás valamint a távirányítású, automatikus tisztítóprogramok a gyors és alapos tisztításhoz. A megbízható tisztítás érdekébe az FT-P 1502 fronttartályhoz 180 l űrtartalmú tisztavizes tartály
tartozik.

További nformáció + Kevesebb információ -

Pontos adagolás

A nagy, könnyen nyitható tartályfedél alatt elhelyezkedő nagy bekeverőszerkezet garantálja a növényvédő szerek és más adalékok biztonságos és pontos adagolását. A permetlétartály előtti nagy, összecsukható platformon lévő kiegészítő lépcsőfok könnyen elérhetővé teszi a bekeverő készüléket. Az öblítő készülék alapfelszereltségként tartalmaz egy tisztítópisztolyt, egy tartálytisztító fúvókát jelenléti kapcsolóval és egy kivehető rozsdamentes acél szűrőt. A tisztítópisztoly és a tartálytisztító fúvóka működtetésére szolgáló csapok könnyen hozzáférhetők közvetlenül a kupolafedél mellett. A tartálykupolán elhelyezett kezelőközpont tárolóhelyet is biztosít.

További nformáció + Kevesebb információ -

ISOBUS-vezérléssel a pontos és egyszerű kezelhetőségért és a rugalmas használhatóságért

A kiszórási mennyiség vezérlése és szabályozása az FT-P 1502 fronttartály önálló ISOBUS-vezérlésén keresztül valósul meg. Az ISOBUS-vezérlés a haladási sebességtől függően szabályozza az adagolást. Egyéb funkciók, például automatikus szakaszolás vagy részterülettől függő kijuttatás is megvalósítható. Az ISOBUS terminálon keresztül történhet a teljes feladatkezelés és dokumentáció is. 

További nformáció + Kevesebb információ -
Schnittstelle Teilbreitenarmatur (1) Bandspritzeinrichtung_Hacke-Venterra_d0_kw_P8318562_d1_210917

Szakaszoló-armatúra csatlakozás

A munkagépekre fixen felszerelhető egy-egy 2–6 szakaszból álló szakaszoló-armatúra. A szakaszoló-armatúra elkülönítésével az egyes munkagépek felszerelhetők saját, fix szakaszoló-armatúrával, ami eszközcsere alkalmával mindig a munkagépen marad. Így az eszközcsere gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Az FT-P 1502 fronttartály munkavégzési tartománya 5 és 100 l/perc szórásmennyiség között alakul, 2,0 és 8,0 bar közötti üzemi nyomással. 

További nformáció + Kevesebb információ -
Präzise Applikation (1) P3050097_d1_190816

Pontos kijuttatás

A folyékonytrágyát a szivattyú a tömlőkön keresztül a vetőgép csoroszlyáihoz pumpálja. A tömlők szabályosan rendezettek, és védőköpeny védi azokat kőfelverődés és sérülések ellen. A folyékonytrágya egy speciális kivezetésen kerül a vetőcsoroszlyánál kijuttatásra. A fordulóban való utáncsöpögés megakadályozása céljából mindegyik kivezetés saját csöpögésgátló membránnal rendelkezik. Ezen kívül minden kivezetés a kiszórási mennyiségtől függően egy megfelelő méretű adagolótárcsával rendelkezik.

  • A tömlők átlátható elrendezése a Primera DMC vésőorros csoroszlyájának kivezetésénél
További nformáció + Kevesebb információ -

FT-P 1502 önálló fronttartály

Példák az önálló fronttartály alkalmazására:

  • sávos szórás a SCHMOTZER sorközművelő kultivátorral  
  • folyékony műtrágyázás Precea vagy Primera DMC géppel végzett vetés közben 
  • növekedést serkentő biológiai anyagok kijuttatása vetés közben 
  • további egyedi alkalmazási lehetőségek


Az előnyök gyors áttekintése:

  • egyszerű, intuitív kezelés és tisztítás, valamint maximális kényelem 
  • kompakt kialakítás az optimális láthatóságért 
  • kiegészítő termékek kényelmes betöltése a tartálykupolán keresztül 
  • pontos adagolás az önálló ISOBUS-vezérlésnek hála, haladási sebességtől függő mennyiségszabályozással és szakaszolással, opcionálisan automatikus szakaszolással és részterület-specifikus adagolással 
  • a maximális rugalmasság számos felhasználási módot lehetővé tesz 
  • egész éves, univerzális és rugalmas használat különböző gépekkel kombinálva, az önálló rendszernek köszönhetően 
  • Optimalizált funkciókészlet speciális alkalmazási területekhez:
    – növényvédő szer kijuttatása sorközművelő kultivátorral kombinálva vagy
    - folyékony műtrágyázás Primera DMC géppel végzett vetésnél, Precea géppel végzett szemenkénti vetésnél


Autarker Fronttank FT-P 1502

Az FT-P a Primera DMC mellett számos további géppel is kombinálható. Itt az önálló FT-P fronttartályt egy Schmotzer kultivátorral használják.



További nformáció + Kevesebb információ -

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.