Iratkozzon fel az AMAZONE hírlevélre, hogy rendszeresen értesítést kapjon az aktuális termékinformációkról, rendezvényekről, akciós ajánlatokról és sok minden másról.

Az AMAZONE hírlevél természetesen teljesen ingyenes, és bármikor lemondható.

Feliratkozási űrlap a hírlevélhez

Köszönjük érdeklődését termékeink iránt. A jövőben is szeretnénk Önnek érdekes információkat küldeni termékeinkről és értékesítési promócióinkról. Ebből a célból nem rendszeresen küldünk majd megfelelő információkat Önnek e-mailben.

Kérjük, hogy járuljon hozzá, hogy e-mail-címét a fent említett információk küldéséhez feldolgozzuk és felhasználjuk.


Hírlevél - Értesítés

Az alábbi adatok szükségesek ahhoz, hogy Ön ezt a hírlevelet megkaphassa. Az adatvédelmi szabályzatunkat hier éri el.


Igen, meg szeretném kapni az Amazone hírlevelet E-Mail-ben. Az adatvédelmi szabályzatot megismertem. Egyetértek azzal, hogy az adatfeldolgozás egy megbízott cég által Németországban történik. 

A következő információk opcionálisak és lehetőséget adnak számunkra Önnel személyes kapcsolatba kerülni, hogy egyedi információkkal szolgálhassuk ki Önt.


Sikerült!

Kattintson a "feliratkozás" gombra, hogy a díjmentes hírlevelünket rendszeresen megkaphassa. Természetesen Ön bármikor visszavonhatja a döntését "leiratkozás".


* = kötelezően kitöltendő mezők

Adatvédelmi nyilatkozat
Mi, az AMAZONEN-Werke H. DREYER SE & Co. KG rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk személyes adatainak megfelelő kezelésére, és szigorúan a vonatkozó adatkezelési előírások szerint járunk el. A személyes adatokat csak a műszakilag szükséges terjedelemben gyűjtjük össze. Az Ön adatait nem adjuk át harmadik félnek. Az adatvédelemmel kapcsolatos további információkat weboldalunk Adatvédelem című részében találja.