ContourFrame

ContourFrame

Catros+-2TX és Catros+ 12003-2TS típusokhoz


Optimális illeszkedés a talajhoz
A vontatható Catros+-2TX és Catros+ 12003-2TS vontatott rövidtárcsák szegmensekre vannak osztva azért, hogy azok mindegyike egyenletes munkamélységet garantáljon minden helyzetben, még a lejtőkön és a mélyedésekben végzett munkáknál is. A Catros+-2TX típusok külső szegmensekkel és egyetlen középső szegmenssel rendelkeznek. A Catros+ 12003-2TS gépen középső szegmensek és középső szegmensek találhatók. A gép hátsó részén általában az elmunkáló hengereken keresztül valósul meg a szegmensek mélységtartása. A Catros+-2TX esetén az elülső területen a külső szegmenseket a támasztókerek, míg a középső szegmenst a vonórúd támasztja alá. A Catros+ 12003-2TS esetén az összes szegmens első megtámasztásáról egy-egy támasztókerék gondoskodik.

A támasztókerekek és a henger közötti kis távolság miatt nagyon jó kontúrkövetés lehetséges dombtetőn és a talajmélyedésekben.

Tökéletes munkaminőség
Mivel a Catros+-2TX középső futóművének és a Catros+-2TS hátsó futóművének súlya munka közben is teljes mértékben a tárcsákat terheli, azok optimálisan hatolnak a talajba még nehéz munkakörülmények esetén is.


Nyugodt és egyenletes járás
A hidroakkumulátorok hidraulikusan előfeszítik a szárnyakat. Ez a hidraulikus előfeszítés lehetővé teszi az egyes szegmensek egyedi talajkövetését, felfelé és lefelé történő elmozdulással. A teljes gépváz optimálisan követi a felszínt és egyenletes művelési képet biztosít a teljes munkaszélességben. Az egyedi beállításnak köszönhetően nehéz munkakörülmények között is lehetséges a nyugodt futás, ami egyenletes munkaminőséget szavatol.


A ContourFrame előnyei

  • Egyenletes művelési kép az egyes szegmensek fel-le állításával megvalósuló egyedi talajkövetésnek hála
  • Kiváló behúzási képesség nehéz körülmények között is, mivel a futómű tömege a tárcsákat terheli
  • A Catros-2TX vontatott rövidtárcsák igény szerint ContourFrame nélkül is kaphatók

ContourFrame (3) CountorFrame
A ContourFrame segítségével a rövidtárcsa egyenetlen terepen is optimálisan követi a talajt

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.