2023. szept. 12.

ZA-TS 5000 függesztett műtrágyaszóró

Médiacsomag letöltése

Erőteljesebb, mint valaha

Az 5000 literes űrtartalom és a 4500 kg-os hasznos teherbírás garantálja a ZA-TS 5000 maximális területteljesítményét
Az 5000 literes űrtartalom és a 4500 kg-os hasznos teherbírás garantálja a ZA-TS 5000 maximális területteljesítményét

YT-Thumb-Anbaustreuer-ZA-TS-5000

Az AMAZONE a ZA-TS 5000 modellel bővíti a függesztett műtrágyaszóróinak termékválasztékát. A ZA-TS termékcsalád bevezetése óta a maximális erőt és a legnagyobb pontosságot képviseli. Ebben a 650 kg/perc kiszórási mennyiség mellett akár 54 m-es precíz szóráskép döntő fontosságú. A korábbi 4200 literes maximális térfogattal szemben az új gépek akár 5000 literes tartálytérfogattal is kaphatók, ami tovább növeli a maximális területteljesítményt. 

Növelt hatékonyság

A 800 literes térfogatnövekedés csökkenti a feltöltések számát, megkönnyítve ezzel a logisztikát. Különösen könnyű szóróanyagok, például karbamid használata esetén a függesztett műtrágyaszóró nagy tartálytérfogata teljes mértékben kihasználható. A szántóföld és a gazdaság közötti utak megtakaríthatók, és a kijuttatásra rendelkezésre álló egyre rövidebb időszakok optimálisan kihasználhatók. Ez hatékony és igény szerinti műtrágyázást tesz lehetővé.

A Profis mérlegrendszer integrálása optimális feltöltést tesz lehetővé.
A Profis mérlegrendszer integrálása optimális feltöltést tesz lehetővé. Az olyan intelligens megoldások, mint a WindControl és az ArgusTwin szintén elérhetők

A traktorra való kompakt felszerelésnek hála a súlyeloszlás nagy terhelések esetén is optimális
A traktorra való kompakt felszerelésnek hála a súlyeloszlás nagy terhelések esetén is optimális


A teljes potenciál kiaknázása

A ZA-TS 5000 alapfelszereltségben tartalmazza az Ultra vázkeretet és a Profis mérlegrendszert. A Profis mérlegrendszer ISOBUS szoftverbe történő intelligens integrációjának köszönhetően a felhasználó bármikor pontosan nyomon követheti a töltési szinteket és a maradék mennyiségeket, céltömegeket határozhat meg és pontosan végezheti a feltöltést. A 4500 kg-os maximális hasznos teherbírás teljesen kihasználható a műtrágyaszóró túltöltésének veszélye nélkül.

Bulb_hnien_Version1-kl-3_rechts

  • Növelt hatékonyság
    A műtrágyázásra alkalmas időszak optimális kihasználása
  • A teljes potenciál kihasználása
    Pontos feltöltés és az üresjáratok elkerülése