BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Pantera 4502 önjáró növényvédő permetezőgép

Áttekintő

A Pantera munkagéppel a növényvédelemmel szemben támasztott valamennyi követelményt ki tudja elégíteni. A legmodernebb technika és a menedzsment-rendszerek ebben az önjáró növényvédő permetezőgépben egyszerre vannak jelen. Ezek képezik a "Panterát a nagyüzemeknek és a bérvállalkozóknak" koncepciót, valamint fontos alkotóeleme az intelligens növénytermesztésnek.

Intelligens fülke-menedzsment
A légrugós komfortüléssel felszerelt és a legjobb körpanorámát nyújtó nagyméretű fülkében Ön még egy hosszú munkanapon is mindig biztonságosan és kipihenten halad.

Intelligens kezelői-menedzsment
A multifunkciós fogantyúval és az AMADRIVE terminállal a Pantera kényelmesen és egyszerűen kezelhető. Ezzel egyidőben az AMATRON 3 vagy az AMAPAD a beépített GPS-Switch- és GPSTrack-rendszerekkel lehetővé teszi a munka rendkívüli megkönnyítését. A terminál és a munkagép közötti kommunikáció az ISOBUS rendszeren keresztül történik.

Intelligens futómű- és kormányzás-menedzsment
Az egyedülálló tandem-futómű gondoskodik a nyugodt, vízszintes szórókeret-helyzetről. Egyidejűleg biztosítja az oldalsó dőlésstabilitást, és nagyon egyszerűen kezelhető nyomtávbeállítást tesz lehetővé. Egyszerűen átkapcsolható 2-kerékről 4-kerék- vagy kutyázási kormányzásra.

Intelligens hajtás-menedzsment
A 218 LE teljesítményű motorral és az ECO- és POWER módban vezérelt motorral nagyon jó üzemanyag-hasznosítást érhet el. A motor teljesíti a Tier 3B kibocsátási szabványt. Így Ön rendkívül kényelmesen tud fokozatmentesen hidrosztatikusan 0 – 50 km/h között haladni, tehát a fokozatok kapcsolása nélkül. A megengedett legnagyobb sebesség a helyi KRESZ előírásai szerint módosulhatnak.

Intelligens növényvédelem-menedzsment
A kezelőközpont és az intelligens folyadék-menedzsment megkönnyíti a munkát. Az akár 40 m-es Super-L2-szórókeretnek és az automatikus DistanceControl szórókeretnek köszönhetően Ön teljes mértékben a helyes növényvédelemre tud koncentrálni.

Optimális szerviz
Az AMAZONE munkagépek a legnagyobb teljesítményt nyújtják a legkiválóbb minőség mellett. Hozzáértéssel és gyors megoldásokkal az értékesítő partnereink és az AMAZONE-szerviz mindig az Ön rendelkezésére állnak.

„Speed-Spraying“ – nagyobb teljesítmény a növényvédelemben
Az AMAZONE különböző felszereltségekkel rendelkezik ahhoz, hogy a feltöltés, szállítás és tisztítás gyorsabb, hatékonyabb és ezzel költségkímélőbb legyen. Az AMAZONE ezeket a műszaki eszközöket a növényvédelemben alkalmazandó teljesítménynöveléshez a „Speed-Spraying” fogalom alatt foglalja össze.