BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Műtrágyaszerviz alkalmazás már több mint 10000x használatban

Letöltés média csomag

Click for kibővített megtekintéséhez 

Az Amazone eddig az egyetlen műtrágyagyártó, mely műtrágyaszolgáltatás – alkalmazást ajánl az okostelefonok részére. Időközben már több mint 10000 felhasználó töltötte le okostelefonjára az alkalmazást.

Az ingyenes kínált alkalmazás mind iOS mid Androidos operációs rendszerekhez rendelkezésre áll. A használata egyszerű, két döntő előnye van: egyrészt az adatokat folyamatosan aktualizáljuk, másrészt a felhasználó bárhonnan le tudja kérdezni a szórótárcsák tolózárnyílásait és szögbeállítását az okostelefonon keresztül anélkül, hogy meg kellene néznie a szórási táblázatot vagy PC-t kellene használnia.  

A felhasználónak először le kell töltenie az alkalmazást az okostelefonjára. Ez csak néhány percig tart. Ezt követően a beállítási érték az összes Amazone műtrágyaszóró részére bármikor elérhető az okostelefonon, majd később rendszeresen lehet azokat szinkronizálni. A műtrágyaszóró beállításához a felhasználó kiválasztja az okostelefonján a keresett műtrágyaszórót, ezt követően azonnal le tudja olvasni a szükséges beállítási értékeket. Ha van online kapcsolat, lehívható a műtrágyaszóró fotója is.

Jelenleg az alkalmazás az alábbi okostelefonokhoz érhető el(keresőkulcs: Düngeservice)
- Apple iPhone, iPad ésiPod touch (kapható az App-Store áruházban)
- Android Smartphones (kapható a Google Play Store áruházban)