BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Használt munkagépek - adatbank

• Amazone bemutató- és lakkozási hibás munkagépek AMAZONE-gyári garanciával
Ezeket a munkagépeket – úgy mint új munkagépek – a szakkereskedőkön keresztül lehet megvásárolni. Ezen a piachelyen csak Amazone munkatársak hirdethetnek munkagépeket.
• Mező- és kommunális munkagépek kereskedőktől, bérvállalkozóktól és gazdáktól – ezek az adott kínálótól szerezhetők be. Itt bárki ingyen tud hirdetni és keresni munkagépeket. A kereskedői munkagép külön jelölve. Az Amazone kereskedők használják az első regisztráció során a rendelkezésre bocsátott belépő kódot ill. itt kérhetnek kódot. A regisztrálás és a munkagépek hirdetése belépő kód nélkül is lehetséges. A belépő kód az AMAZONE kereskedőktől származó hirdetések jelölésére szolgál.

Az Ön használt munkagépeinek adatátvétele az árugazdálkodási rendszerekből.

Partnerünk, a farmpartner-tec segítségével is azonnal feltehető az AMAZONE internetes használtgép portáljára az Ön gépe is. Így nincs szükség újbóli berögzítésre és az Ön hirdetéseit további piacokon lehet regisztrálni és frissíteni. Az Ön használt munkagép ajánlatát a COS, Brinkmann, Datentechnik Müller, Navision vagy Orbis cégek árugazdálkodási rendszerei lejelentik a farmpartner-tec részére. Alternatívaként rendelkezésére áll a tecManager nevű szoftver. Éjszaka történik az átvitel az AMAZONE-portálra. A Farmpartner-tec ezen módszerrel már több, ismert géppiacot és kiadót is ellát, mint például: tec24, technikboerse.com, traktorpool.de és truckscout24. Ön már a farmpartner-tec Ügyfele? Akkor egyszerűen klikkeljen az "AMAZONE" nevére. Az Ön hirdetései az AMAZONE-nál ingyenesek.

farmpartner-tec GmbH (Kft) kapcsolat: http://www.farmpartner-tec.de/, service[at]farmpartner-tec[dot]de vagy telefonon (+49) 700 50 60 1000

További információk kérése (kapcsolati nyomtatvány az AMAZONE-hoz)