BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Az Amazone az AmaTron 4 terminálért iF Design Award díjat kap 2019-ben

Letöltés média csomag

Click for kibővített megtekintéséhez 

Az Amazone az AmaTron 4 terminálért iF Design Award díjat kap 2019-ben

Egy újabb Amazone design siker: Az Amazone ISOBUS-Terminal AmaTron 4-et a sokak által vágyott 2019-es iF Design Award díjjal tüntették ki. Az indoklásban elsősorban a terminál egyedi kezelését és egyedülálló, tablet stílusú kinézetét emelték ki példaértékű ipari designként.

A zsűri maga is tesztelhette az új interfész részeit, és az ergonomikus felületen szerzett benyomásaikat beírták az értékelésbe. A terminál teljes mértékben az Amazone saját fejlesztése. Az AmaTron 4 esztétikus külseje és nagyon könnyű kezelése az Amazone tervező csapatának köszönhető, akik a hardvert és az interfész koncepcióját, tehát a kezelőfelületet, jelentősen átalakították.

A Terminal AmaTron 4-gyel a navigáció egyszerű és gyors, mint egy tablet-en. A 8 collos tükrözésmentes, multitouch (több érintést kezelni tudó) színes képernyőnek köszönhetően a munka kényelmes, komplex gépekkel és gépkombinációkkal menet közben is teljesen természetes. A különböző alkalmazások közötti váltás az alkalmazás forgó ikonjai segítségével nagyon egyedi kialakítású. Az ujj elhúzásával gyorsan és egyszerűen ki lehet igazodni a világosan strukturált menüben.

Az iF Design Award díjkiosztó egy nemzetközileg elismert formatervi díjkiosztó gála, melyen minden évben a kiemelkedő, innovatív, ergonomikus és természetesen esztétikus termékeket díjazzák minden területen.