BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Amazone Profihopper 1250 SmartLine a GaLaBau-n

Letöltés média csomag

Click for kibővített megtekintéséhez 

Montag, 3. September 2018

Amazone Profihopper 1250 SmartLine a GaLaBau-n
Az Amazone a Profihopper 1250 SmartLine-nal a 2018-as nürnbergi GaLaBau-n (9. csarnok, 121-es stand ill. szabadtér) egy átdolgozott nagy felületre tervezett fűnyírót mutat be. Az önjáró gép teljesen új designban mutatkozik be, átdolgozott hidrosztatikus irányítással. A berendezés iDrive elsőkerék-meghajtással, vagy a legnehezebb használati körülményekhez 4WDi összkerék-meghajtással is elérhető. A kompakt építési mód 0 fordulókörös vezetést tesz lehetővé, és ezzel jobb fordulékonyságot és több biztonságot kínál minden terepen és lejtőn. 1,25 méter széles mellső kaszálóművével a Profihopper 1250 SmartLine rövid és hosszú fűnél is gondoskodik a kitűnő vágási képről.

Precíz vágórotor és egyedülálló szállítócsiga-rendszer
Ehhez jön még a SmartCut precíz vágórotor a v-alakú késelrendezéssel a jobb vágó- és felszedőminőségért. A stabil PowerCompactor szállítócsiga-rendszer egy hosszanti- és egy keresztirányú csigából áll. 150 mm-es átmérőjével a hosszanti csiga különösen nagy szállítókapacitással bír. Ez teszi lehetővé, hogy a hozzá hasonlítható gépekhez képest a Profihopper magasabb szállítóteljesítményt és sebességet mutasson fel magas fűben is. A lenyírt illetve összegyűjtött anyagot a felvétel után a PowerCompactor azonnal összetömöríti és a gyűjtőkosárba gyűjti. A sűrítés segítségével a 730 literes gyűjtőbe több, mint 1000 liter nem tömörített anyag gyűjthető. Ez azonnal csökkenti a tartályürítésből fakadó időveszteséget, és párhuzamosan növeli a gép és a munkaerő termelékenységét. A PowerCompactor nem igényel légáram használatot, így zajszegényen és messzemenőleg pormentesen dolgozik. A 2,1 méteren történő hidraulikus magas billentési kiüréítés segítségével könnyen megrakodhat magas szállítójárműveket is.

Az egész éves gép - sokoldalúan használható az egész év során
Legyen szó akár kaszálásról, mulcsozásról, gyepszellőztetésről vagy összegyűjtésről - a Profihopper 1250 SmartLine minden esetre megfelelő. A rendkívüli vágási magassággal a vágópengék szinte minden időjárási és vegetációs körülmény között megbírkóznak. A mulcsozáshoz a mulcsoló fedelet kell behelyezni. A gép a lenyírt és összegyűjtött anyagot egyenletesen elosztja a lenyírt területen, hogy fontos tápanyagok juthassanak vissza a talajba. A gyepszellőztetéshez a gyorsan és szerszám nélkül felszerelhető szellőztetőkések valók. Ezek fellazítják a gyepet és kitisztítják annak felületét. A jobb fény-, levegő-, víz-, és tápanyagcsere a talajszerkezet jelentős javulásához vezet.

Kaszálás és gyűjtés együtt
Ezen felül a mindentudó gép az avar és lóürülék összegyűjtésével is mindenkit meggyőzhet. A Profihopper számára a dobozok, papír és egyéb huladék felszedése sem probléma. Értékes időt spórolhat azzal, hogy egy munkamenetben végezheti el a nyírást vagy mulcsozást, a fűszellőztetést és az avar összegyűjtését. Az új gép ennek a munkakönnyítésnek és ütőképességének segítségével emelkedik ki a szokásos nyírók sorából.