BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Az Amazone tovább-bővíti a Cayros ekeprogramot

Letöltés média csomag

Click for kibővített megtekintéséhez 

Dienstag, 24. April 2018

Azért, hogy ügyfeleink rendkívül sokrétű kívánságait a lehető leghamarabb teljesítsük, az Amazone a 2018-as idényre további modellekkel és felszereltségi opciókkal bővíti a Cayros ekeprogramot. Egyrészt az Amazone lefelé, 2 vasú modellekkel bővíti a Cayros M termékcsaládot, hogy az ekéket már kisebb, kb. 37 kW/50 LE teljesítményű traktorokhoz is elérhetővé tegye.

Másrészt az Amazone a Cayros XM és XMS típusokat mostantól háromvasú változatban is árulja – szükség szerint mechanikusan állítható munkaszélességgel vagy fokozatmentes hidraulikus munkaszélesség-szabályozással. Így a program közepes és nehéz talajviszonyokhoz 3 vasú ekékkel bővül.

Ezen felül a 2–5 vasú Cayros ekék a hagyományos váz kialakítás mellett bővíthető vázrendszerrel is megvásárolhatók lesznek. E vázrendszer előnye, az ekék – pl. egy erősebb traktorra kapcsolva – speciális bővítő készlet használatával további ekefejekkel bővíthetők lesznek. Természetesen ezen ekéket már a gyártótól is megrendelheti a plusz ekefejekkel, pl. 3+1-es vagy 4+1-es változatban. Ami különleges az XMS és XS sorozatok bővíthető ekéiben, hogy már a 4 vasú változat falvastagsága is 12 mm.