BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Műtrágyaszórók

Online műtrágya szerviz

Düngerdatenbank

A műtrágya-adatbankunkban az AMAZONE-műtrágyaszórókhoz talál beállítási értékeket. Amennyiben Ön megad adatokat, megkapja a megfelelő adatokat.

ZA-X Perfect függesztett műtrágyaszóró

Zentrifugalstreuer ZA-X Perfect

Kompakt és lapos tartályok 600 - 1750 liter tartálytérfogattal. Precíz szóráskép 10-18 méter munkaszélességen belül.

ZA-M függesztett műtrágyaszóró

Zentrifugalstreuer ZA-M

1000 – 3000 liter tartálytérfogat. 10 – 36 méter munkaszélesség.

ZA-V függesztett műtrágyaszóró

Amazone-Düngerstreuer ZA-V

A ZA-V függesztett műtrágyaszóró 1.400 – 4.200 literes tartálytérfogatával és a 30 km/órát elérő munkasebességével igazán meggyőző eredményre képes.

ZA-TS függesztett műtrágyaszóró

Düngerstreuer ZA-TS

A ZA-TS függesztett műtrágyaszóró 1.400 l - 4.200 l közötti tartálytérfogattal kapható, és a legújabb TS szórószerkezettel lett felszerelve. A TS szórószerkezettel akár 54 m munkaszélesség és kiváló határszórási kép érhető el, ez által az ISOBUS-os ZA-TS műtrágyaszóró a nagyteljesítményű műtrágyaszórók közé tartozik.

ZG-B függesztett műtrágyaszóró

Großflächenstreuer ZG-B

Az AMAZONE ZG-B típusa, amely 5500, illetve 8200 literes tartálytérfogattal kapható, egy nagy teljesítményű vontatott műtrágyaszóró, amely műtrágya és földnedves műtrágya gazdaságos és ökológiailag kedvező kiszórására szolgál.

ZG-TS függesztett műtrágyaszóró

Amazone Düngerstreuer ZG-TS

Az új, 7500 vagy 10 000 liter tartálytérfogattal rendelkező ZG-TS 01 vontatott műtrágyaszóróval akár 54 méteres munkaszélesség és akár 30 km/h munkavégzési sebességi mellett magasabb területteljesítmény érhető el.

GPS-Switch - automatikus szakaszoló-kapcsolás

GPS-Switch

A GPS-Switch lehetővé teszi egy GPS-vevővel az AMAZONE szántóföldi permetezőgépeinek, műtrágyaszóróinak és pneumatikus vetőgépeinek a pozíció-pontos kapcsolását (be- és kikapcsolás, szakaszoló-kapcsolás).