BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Catros 12003-2TS

Tartozék

Optimális visszatömörítés

Amazone Catros, Certos, Cenius - Nachlaufwalzen

A talajféleségtől függően különböző tömörítőhengerek gondoskodnak az intenzív rögtörésről és visszatömörítésről. A hengerek cseréjéhez csupán a kengyeleket kell meglazítani. A tárcsa és a tömörítőhenger közötti nagy távolság gondoskodik arról, hogy a talajmozgás ismét lecsillapodjon, és az utána haladó tömörítőhenger a lehető legjobb visszatömörítést érhesse el.

1.) SW pálcás henger
2.) PW tüskés henger
3.) TW tandemhenger
4.) DW tárcsás henger
5.) KWM mátrix-gumigyűrűs henger
6.) KW gumigyűrűs henger
7.) WW vágógyűrűs henger
8.) UW U-profilos henger
9.) DUW dupla U-profilos henger
10.) DDW dupla tárcsás henger

A tökéletes kiegészítés a magágyelőkészítéshez

Amazone Kompaktscheibenegge Catros - Striegel für die Saatbettbereitung

A kukorica vagy cukorrépa magágyelőkészítéséhez az AMAZONE kompakt tárcsás borona részére hengerek állnak rendelkezésre magtakaró pálcával. A pálcák gondoskodnak a kiegészítő bedolgozásról és porhanyításról. Ezzel tökéletes csírázási feltételeket biztosít a következő kultúrák részére.További előny a pálca használata során a szalmaelosztás optimalizálása. 

Vonószerkezet minden traktorhoz

Anhängung für jeden Traktor

Kompakt tárcsáink esetén minden traktorhoz széles körben elérhetőek függesztett és vontatott kivitelben. A karimalemez lehetővé teszi a felfüggesztés egyszerű és gyors átcsavarozását. Minden traktorhoz kiválasztható a megfelelő kapcsolószerkezet, ezért mindegy, hogy II., III., III-N., IV., IV-N. vagy V. kategóriájú alsó függesztőkaros vonószerkezet, különböző vonószemek vagy K80 gömbfejes vonószerkezet van a traktoron.

Központi kenőberendezés

Amazone Kompaktscheibenegge Catros - pro-Paket - Zentralschmierung

További opcióként az AMAZONE felkínálja a központi kenőberendezést a pro-Paket opciós felszereltségű Catros+ kompakt tárcsához. A zsírzás leegyszerűsítéséhez, belépő szintű megoldásként a kézi központi kenőberendezés áll rendelkezésre. Itt egy zsírzógomb szolgál betáplálásként a gépen található mind a 20 kenési helyhez. Eközben alelosztók gondoskodnak a kenési helyek garantált ellátásáról. Ennek a rendszernek az előnye, hogy a zsírzóprést már csak a gép egy helyén kell felhelyezni, és nem szükséges bemászni a trágyalével és talajjal erősen szennyezett gépbe.
A maximális komfort érdekében elektromos központi kenőberendezés kapható. Ez az összes kenési hely automatikus ellátásáról gondoskodik a pro-Paket opciós felszereltségű Catros+ kompakt tárcsán. A karbantartási ráfordítás így egyértelműen csökken, és az üzembiztonság tovább javul. Az elektromos központi kenőberendezés kényelmes megoldást jelent a nagy területteljesítményű és szűk karbantartási időablakú professzionális üzemeltetéshez, mivel költséges leállási idők takaríthatók meg.