BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Pozitív mérleg az Agritechnica félidejében

Click for kibővített megtekintéséhez 

Az Amazone csapata valamennyi vásárlójának, érdeklődőjének és értékesítési partnerének ezúton köszöni meg a látogatást a 2013-as Agrictechnica kiállításon. A 3000 m2 nagyságú, a 14-es csarnok középpontjában elhelyezett Amazone-standon nagy volt az érdeklődés a gazdák és bérvállalkozók részéről, akik főként Németországból éreztek, de voltak vendégeink további európai országokból, valamint Kelet-Európából, sőt még Ázsiából is. Kereken 150 Amazone-munkatárs volt jelen a helyszínen azért, hogy fogadják a látogatókat és az Önök rendelkezésére álljanak.

A mintegy 450000 szakvásári látogatóval, akik közül negyede külföldről érkezett, a 2013-as Agritechnica kiállítás új látogatói csúcsot ért el. A látogatók hangulata is kiváló volt. A gazdák több mint kétharmada jónak ítéli meg saját üzleti helyzetét, legalábbis ezt mutatja a DLG által végzett független, a látogatók körében végzett körkérdés. A gazdák a következő két évben szeretnének beruházni a saját mezőgazdasági technikájukba.

Az Amazone-standon a látogatók érdeklődése egyenletesen oszlott el a különböző termékkörből kialakított több mint 60 kiállított munkagépre. Az Amazone ismét számos újítást mutatott be, többek között a Cenius TX kultivátor és a Cirrus 03 vetőgépek vadonatújonnan kifejlesztett sorozatát. Nagy figyelmet kapott az újonnan kifejlesztett Cayron típusú váltvaforgató eke, melyet az Amazone először mutatott be a nagy közönség előtt. Az Agritechnica azt is megmutatta, hogy az elektronika egyre fontosabb szerepet játszik, mivel az nagyobb teljesítményt valamint még nagyobb pontosságot és környezetkímélést tesz lehetővé a munkagépek használata során. A jövő mezőgazdasági technkáját mutatta be a BoniRob szántóföldi robot, melyet az Amazone a projektpartnerekkel együtt moduláris plattformként fejlesztette tovább különböző eszközök felvételére.