BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Grasshopper - függesztett gyepkezelő

Áttekintő

Az AMAZONE Grasshopper képes egy munkafolyamatban kaszálni, szellőztetni, gyűjteni, szecskázni és hengerezni.

A Grasshopper a különös kaszálási tulajdonságainak és gyűjtési kapacitásának köszönhetően meg fogja Önt győzni. Mindegy, hogy heti vagy havi kaszálásáról van szó, a Grasshopper a legigényesebb ápolás érdekében kaszál, és gyűjti össze a mindenkor a vágott anyagot mindig ugyanazon hatékonysággal.

A Grasshopper sokoldalúsága egész évben megbízható partnerré teszi. Tavasszal lehetővé válik a sport- és golfpályák egy menetben történő szellőztetése és nyírása. Nyáron végzi mindenfajta zöldfelület intenzív és extenzív ápolását. Ősszel összegyűjti a lombot, függetlenül a falevélszőnyeg vastagságától. Kevésbé érzékeny, munkaminősége és megbízhatóság a Grasshoppert a profik partnerévé teszi.


Beszámolók a Grasshopperről használat közben

Olvasson a Grasshopperről munkavégzés közben.

Például a Teutonia Stapelmoor sportegyesületnél a Papenburg melletti Weener-Stapelmoorban. Az egyesület 2008-ban már a harmadik Grasshoppert vásárolta meg a füves területük kezeléséhez. A részletes beszámolót a Stadionwelt internetes oldalán találja (kérjük klikkeljen a bal egérgombbal). 

A legjobb tapasztalatokat a Grasshopperrel Hilga és Karl-Hermann Höfkens (Hof Lüttgesheide, Mettmann) gyűjtötték a lovasiskolájukban a legelőkön. Töltse le a részletes beszámolót pdf fájlként a Pferdemarkt című folyóiratból (kérjük klikkeljen a bal egérgombbal).