BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Köszönjük látogatását az Amazone-nál!

Click for kibővített megtekintéséhez 

A képgaléria visszatekintés nyújt az Agritechnica kiállításra ezen a linken.

Kereken 450.000 szakmai érdeklődő, közülük több mint 100.000 tekintette meg a Hannoveri Agritechnica szakkiállítást 2017. november 12-18. között. A 9-es csarnokban található, 2.700m2 méretű Amazone standnál olyan nagy volt az érdeklődés, mint soha azelőtt. Ezért a kitüntetett érdeklődésért, a sok érdekes beszélgetésért mond köszönetet a teljes Amazone-csapat a vevőinek, az érdeklődőknek és az értékesítő partnereinek.

A látogatók érdeklődése egyenletesen oszlott meg az Amazone-szakterületeiből összesen 60 kiállított munkagépe között. Különösen nagy volt a „tolongás” a 26 először bemutatott újításnak köszönhetően, többek között több teljesen újonnan fejlesztett terméktípus is megjelent. Megmutatkozott, hogy a legtöbb vásárló olyan mezőgazdasági munkagépbe kíván fektetni, mely még pontosabban dolgozik és még több kezelői kényelmet nyújt. A „digitalizálás” témakör az Amazone-standon is fontos szerepet játszott, nagy volt az érdeklődés az eddigi és a jövőbeni megoldásokkal kapcsolatban ezen a területen, melyet az „AMAZONE 4.0” alatt foglaltuk össze.

A vásár különleges eseményei közé tartozott a három innovációs ezüstérem átadása az Amazone részére. Az első ezüstérmet a Rometron céggel együtt kifejlesztett "SwingStop pro" kapta. Ez az újítás gondoskodik a még pontosabb szórókeret-megvezetésről és az elosztási pontosság optimalizálásáról a modern növényvédő permetezőgépek esetén. A második ezüstéremmel az Amazone SmartService 4.0 tüntették ki. Ez a szolgáltatás a legújabb virtuális valóság-technológiákat foglalja magába annak érdekében, hogy a tanulási-, gyakorlási- és szerelési folyamatokat a műszaki vevőszolgálat területén tovább gyorsítsa és a vásárlóit a karbantartási munkák folyamán támogassa. A harmadik ezüstérmet az Amazone a DKE-Data GmbH & Co. KG céggel és további neves mezőgazdasági gyártókkal kapta az agrirouter újításért. Az agrirouter egy adatcsere-plattform, melyen keresztül a gazdálkodók és a bérvállalkozók valamennyi munkaadatot a munkagépeik és a legkülönbözőbb agrárszoftver-alkalmazások között át tudnak adni.

Az új Amazone UX 01 vontatott permetezőgépet is kitüntették. A Német Mezőgazdasági Kiadó mezőgéptechnika-szerkesztősége és a különböző nemzetközi mezőgazdasági szakkiadók kollégái „Az év munkagépe 2018” címet adományozta a munkagép részére.

A képgaléria visszatekintés nyújt az Agritechnica kiállításra ezen a linken.