BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Első kapavágás az új Amazone-székhelyen, Bramscheben

Letöltés média csomag

Click for kibővített megtekintéséhez 

Az A1 autópálya mellett, a bramschi schleptrup-i ipari területen megkezdte a munkalátokat az Amazonen-Werke az új termelőcsarnokot illetően. 2017. augusztus 31-én megtörtént az első kapavágás az új Amazonen-Werke építését jelezvén. Bár nagyon esett az eső, ez nem zavarta meg a jó hangulatot. A vendégek között megtalálható volt többek között Dr. Michael Lübbersmann, Osnabrück járás közigazgatási vezetője valamint Heiner Pahlmann, Bramsche város polgármestere.

Az új épület egy összesen 24 hektáros területen áll majd, melyet az Amazone-csoport 2016-ban megvásárolt Bramsche városától. Miután a feltárási munkálatokkal a város már előrehaladt, az Amazone első lépésként szereldei- és raktárcsarnokokat hoz létre, melyek összterülete 16.000 m² valamint egy irodaépületet. Az építkezések ezen fázisa kereken 16 millió euróba kerül.

Christian Dreyer megköszönte Bramsche városának a bizalommal teli együttműködést: „Nagyon örülünk, hogy a gaste-i és a leeden-i gyárainkat kiegészítve a gyártási kapacitásunkat itt Bramscheben tovább bővíthetjük, mivel több helyre van szükségünk ahhoz, hogy a munkagépeink iránti egyre növekvő keresletet teljesíteni tudjuk. Így tehát az ezen a székhelyen végzett befektetéseink fontos részei az Amazone növekedési stratégiának.”

Amint az új épületek elkészülnek, Bramscheben végezzük az Amazone UX függesztett permetezőgépek végszerelését, melyeket az egész világ országaiba szállítunk. Az akár 40 m munkaszélességű munkagépek számára az új nagy csarnokokban ideális feltételeket biztosítunk. Az új székhely közlekedési szempontból nagyon kedvező helyen, az A1 autópálya mellett található, az Amazone-székhelyétől, Hasbergen-Gastetól csak 25 km a távolság, így a gyors kapcsolat biztosított.

A képen az első kapavágás résztvevői láthatók (balról jobbra): Dr. Michael Lübbersmann, járási közigazgatási vezető, Klaus Dreyer (Amazone ügyvezetés),Christian Dreyer (Amazone ügyvezető), Heiner Pahlmann, Bramsche város polgármestere, Dr. Stephan Evers (Amazone ügyvezetés), Heinrich Buddenberg (Amazone projektvezetés) és Thorsten Schenk (Goldbeck cég).