BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Új termelőcsarnokot nyitottak a samarai Eurotechnika AG-nál

Click for kibővített megtekintéséhez 

2017. január 31-én elérkezett a pillanat: mindössze egy év építést követően az Amazone leányvállalatánál, az oroszországi Samarában található Eurotechnika AG-nál felavatták az új gyártócsarnokot ünnepélyes keretek között. V.N. Smirnov, az Eurotechnika AG vezérigazgatója örömmel üdvözölt számos díszvendéget, többek között N. I. Merkuschkint, a Samarai Terület kormányzóját. Christian Dreyer úr, a két Amazone-ügyvezetők egyike is részt vett a megnyitón.

Az új, 2200 m2 alapterületű gyártócsarnok szerelőcsarnokként szolgál a Primera DMC, Citan és Condor vetőgépek valamint a Catros tárcsás boronák részére. Az alkatrészraktárt bővítették és modernizálták, a hegesztő- és szerelőcsarnokok alapterületét jelentősen növelték. Az új épület ahhoz a beruházási programhoz tartozik, mellyel az Amazone-csoport kereken 200 millió rubelt fektet be az Eurotechnika-termelés gyártásbővítési és -fejlesztési programjába.

Ehhez a programhoz tartozik a szintén 2016-ban felépített, új, nagy teljesítményű lakkozó-berendezés. A berendezéssel az öblítési- és foszfátozási előkezelést követően egy új festési eljárást használnak, mely a kezelt mezőgazdaság munkagép festési minőségét jelentősen javítja. Az új berendezésnek köszönhetően évente 60.000 m2 munkagép-felületet lehet lakkozni. Ezen kívül lehetőség van arra is, hogy nagy tartállyal felszerelt és akár 15 m munkaszélességgel rendelkező munkagépet is lakkozni lehet.

Az Eurotechnika AG áttekintése

1998 óta gyárt az Amazonen-Werke az oroszországi leányvállalatánál, az Eurotechnika AG-nál az 1432. sz. kormányrendelet technológiai feltételeinek megfelelően. Az Eurotechnika AG céget orosz gyártóként ismerik el, és a „Rosagromasch” AG orosz mezőgépgyártó szövetség rangsorán a nem önjáró mezőgazdasági munkagépek termelésében az első helyet foglalja el a szövetség tagjai között.