BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Az Amazone üdvözli Önt az 'AGRO+MASHEXPO' kiállításon

Click for kibővített megtekintéséhez 

Az Amazone az "AGRO+MASHEXPO" kiállításon az A pavilonban, a 205-ös standon állítja ki kínálatának magyarországi legfontosabb munkagépeit. Az Amazone standján a vásár látogatói megtudhatják, hogyan lehet a „Nagyobb teljesítmény kisebb ráfordítás mellett“ mottót a műtrágyaszórógépekkel, növényvédő permetezőgépekkel, talajművelő- és vetőgépekkel teljesíteni.

Az új 1000-3000 tartálytérfogatú, 10-36 m munkaszélességű ZA-M duplatárcsás műtrágyaszórógép legszembetűnőbb külső ismertetőjegye a Safety-Set biztonsági csomag a beépített világító-berendezéssel, figyelmeztető táblákkal és a védőkengyellel. Ezen sorozat nagyobb szórógépeit fel lehet szerelni a legmodernebb elektronikai- és hidraulika-csomagokkal, egészen az automatikus GPS-Switch szakaszoló-kapcsolásig. Ezek a munkagépek ezen felül rendelkeznek az optimalizált, a piacon kapható online-érzékelőkhöz történő csatlakoztatási lehetőséggel.

Az Amazon az átfogó növényvédelmi programjából példákat mutat be az UF 1501 típusú függesztett permetezőgéppel valamint az UX 3200 Special és UG 2200 típusú vontatott permetezőgépekkel a különböző üzemi felhasználási viszonyokhoz. A szemenkénti vetőgépek porgramból az Amazone az ED 452-K 6 soros és 4,5 méter fogásszélességű típussal van jelen. Ez a munkagép a Contour-vetőkocsival kombinálva alkalmas a hagyományos vetésre, mulcsvetésre és feltételektől függően direktvetésre is.

A professzionális talajművelés területén az Amazone a Catros kompakt tárcsás boronáját mutatja be, melyeket függesztett vagy vontatott munkagépként 3-7,5 méteres fogásszélességgel kínál. Az eke nélküli földművelés csúcsmodellje a Centaur Super típusú multifunkcionális lazító-tárcsás borona kombináció 3-5 méteres fogásszélességgel.

A vetéstechnika képviselői a D9-40 Super valamint a D9-30 típusú függesztett munkagépek. Mindkét típus kiváló kombinációt alkot az Amazone forgóboronákkal és lazítóboronákkal , ha a talajt a vetési munka során intenzíven kell művelni.

Olyan esetekre, amikor kisebb az igény az előzetes intenzív talajművelésre, az Cirrus Super vontatott vetőgép 3, 4 és 6 méteres fogásszélességgel áll rendelkezésre, melynek a területteljesítménye óránként akár 5 ha is lehet. Különösen érdekes munkagép az Agritechnica-újdonság, a Cayena, a 6 méter széles késes-csoroszlyás vetőgép, melyet a megelőző talajművelés vagy anélküli gyors kivetéshez fejlesztett ki az Amazone. Ez a munkagép a teljesítményét különösen a nehéz és köves talajon valamint száraz területeken adja le, ahol a hagyományos csoroszlyák már nem elegendőek. Az akár 15 km/h munkasebességű, 3600 literes magtartályú Cayena kiváló napi teljesítményekkel is büszkélkedik.